Villamızda Isıtmalı dış havuz, Jakuzi ve Sauna bulunmaktadır, ayrıca misafirlerimizin eğlenceli vakit geçirebilmeleri için bahçemizde Masa Tenisi gibi aktiviteler de bulunmaktadır.
NOT : 7 gece altı konaklamalarda 2.000 TL temizlik ücreti alınmaktadır.
Yatak Odaları :
1. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, makyaj masası, klima, elbise dolabı, komodin, Banyo&WC ve Jakuzi bulunmaktadır.
2. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, makyaj masası, klima, elbise dolabı, komodin, Banyo&WC bulunmaktadır.
Mutfak : Havuz katında bulunan Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, yemek masası, fırın, 4’lü ocak, tost makinesi, kettle, yemek takımı, tava, tencereler ve çatal bıçak takımı bulunmaktadır.
Salon : Oturma grubu, uydu alıcısı, TV, klima, lavabo, ütü, ütü masası, şömine, elektrik süpürgesi.
İnternet : Villamızda Wi-fi bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle, internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kısa süreli kesintiler yaşanabilmektedir. İnternet kullanımı; mailler, sosyal medya hesapları, gazete ve haber sitelerine girme gibi hususlarda yeterli olup film ve video izleme, dosya indirme gibi kullanımlarda yeterli değildir.
Havuz : Bahçe içerisinde korunaklı yüzme havuzu ve çocuk havuzumuz vardır.Dış Havuzumuz ısıtmalıdır ve ısıtmalı olduğu dönemde su sıcaklığı 25-28 Derece arasındadır.
Bahçe & havuz bakım ve temizliği günde 1 kez sabah veya akşam yapılmaktadır. Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmeme garantisi vermemekteyiz (Kapalı havuz hariç) bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
Bahçe : Şezlonglar, güneş şemsiyesi, barbekü, sandalye ve masa bulunmaktadır.
Ekstralar : Villa Korunaklı olup havuzu dışarıdan görünmemektedir. Villa içerisinde kablosuz internet bulunmaktadır. Villa temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Bütün odalarda klima bulunmaktadır.
Hasar Depozitosu : Hasar, zayi, kırık, dökük, vb. için girişte 2.000 TL depozito alınmaktadır. Depozito, kırık dökük, zarar ziyan, kayıp gibi herhangi bir problem olmadığında villa çıkışında iade edilmektedir.
Kiralamasını yapmış olduğunuz eve giriş yapmanızdan itibaren; temizlik ve diğer ev ile ilgili tüm konulardaki sorumluluk ev sahiplerine ait olup, Konaklama esnasında ev ile ilgili herhangi bir sorundan dolayı rezervasyon iptali vb durumlarda ev sahibi ile görüşmeniz gerekmektedir.
Fethiye Kayaköy'de yer almaktadır.
Hasar Depozitosu olarak 2000 TL alınmaktadır.
Dalaman 45 Km
Antalya 250 Km
Kayaköy 1 Km
Fethiye 6 Km
Gemiler Koyu 4 Km
Fethiye'de Havuzlu Saunalı Villa... ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.
İlk yorumu siz yapın